- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Szerencsére én nem nagyon nézem a magyar tv kínálatot, csak műholddal az olasz csatornákat+a netről letöltött anyagok.
Nagyon siralmas a helyzet.
Édesanyámékat akarom viszont most leválasztani a upc "emlőjéről", mert ők se nagyon nézik a kábelt, csak egy két csatornát, arra meg bőven elég a mindig+extra.
Arról a hányingerről nem is beszélve, hogy a digitális kábelt analóg scart box-al adják.
Egyáltalán minek a box??!!
Már majdnem minden tv-ben van tuner.
De persze, ha a digitális hdmi kell neked, akkor fizess többet, anélkül nem lesz digitális a digitálisnak hirdetett "fos"..
No mindegy.Más kérdés:
most fogok venni egy alcor hd-500-as tunert.
Nem a tuner képességei miatt néztem ki, mert az van minden tv-ben itthon, ez direkt szempont volt a vásárlás előtt, hanem a pvr miatt..Olvasom, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy olyan helyeken, ahol egyébként jó az antenna vétele más tunereken, ezzel alacsonyabb jelszintet szoktak elérni.
Ez vajon mennyire igaz?
Használ itt vki ilyet?A nyaralómba menne először, az 48kb-re van Bp-től (Velencefürdő ugyebár), amit tavaly tettem "dvb-t kompatibilissé" ezzel a kis édes antennával a tetőn.
Ez elvileg a budapesti adóra van állítva, minden faszán jön be, 100/100as szinttel.
Az antenna két fele van osztva, mert ugyebár két tv van a nyaralóban.
Ha én ezt még egy helyen elválasztom a tuner miatt, akkor az nem fog vajon rontani a jelerősségen, illetve vajon elég lesz a jelszint az alcornak? -
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #8119 üzenetére
Én is ezt mondtam, nézek a műholdvevővel 6 ezer csatornát 45 műholdon, úgy hol lesz nekem a mindigtv alternatíva? Sehol. Előfizetsz egy upc direct-re, és havi 3K-ért kb. 50 csatit kapsz, a csomagban szinte minden benne van, ami csak szóba jöhet, természetesen nem a töltelék csatikról beszélek.... Épp csak azért van a DVB-T beüzemelve otthon, mert a régi kábeltévés koaxom a kötegben maradt, és a tévémben meg ott a DVB-T vevő, de ezen túl egy forintot nem költenék arra, hogy a földin nézhessem azt az 5-6 csatit
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest