- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Koszonom a segitseget! Ugy latom ez egy kulon tudomany amit kicsit meg kell ertenem
Szoval, ertem is meg nem is amiket irtatok. Fent voltam a teton hogy megnezzem az antenna fejet hatha az elorebb visz, de nincs rajta semmi... sima feher, kocka, nagy hosszukas es egyaltalan nem ugy nez ki mint amiket most lehet kapni a boltokban...
Nem is tudom ha ki kell cserelni hogy fogom.... na ez mar mas kerdes..
Ami biztos hogy ezeket latom ha bedugom az antennat egy kb 10eves Viper (samsung chipek vannak benne) STB-be1eur volt az ebay.-en
)
Sorrend szerint : Sat1, rtl, pro7, rtl2, kabel1, SWR,WDR, Phoenix, Vox, Eurosport, Teleshopping, ZDF, BR, HR, Mdr, n24, Nickelodeon, Kika, Art, Bayern-2, n-tv, 3sat, Dmax, RBB, WDR, RTL2, Channel21, Hse24, Qvc, Kika, ZDF, Tele5, Viva, Super RTl.
Na ezekbol semmit nem latok ha a Tv-DVB-S tunerjebe dugva talal egy muholdat es azon talalt csatornak egyike sem egyezik ezekkel max csak HD verzioban....Megnezem a TV-menujet hatha ott lehet valamit allitani meg..
Koszi a turelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest