Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
Az, hogy HDMI-n van-e minőségromlás, megosztja erősen a közönséget. Ha megnézed, milyen árakon is adnak HDMI kábeleket, akkor ez mond valamit. Abban hiszek, hogy hibás, silány HDMI kábel ront rajta, de a jónál nem lesz még jobb ;-). De ez az én véleményem csak!!!
Egyébként ebben az esetben is nagyon sokat számít, hogy melyik készülék hogy végzi a dekódolást és felskálázást, ez sokkal többet számít szerintem.
SCART esetében eleve gyengébb a minőség, ott már szerintem is számít a kábel minősége erősen, még egy CRT tv esetén is. Valóban azon legfeljebb az 576 sor fog átmenni (illetve pontosan annyi), tehát HD adások esetében is csak SD-t fogsz látni. De felvenni az eredetit fogja, tehát számítógépen az eredeti forrásnak megfelelő, minőségromlás nélkül rögzített felvételt fogod látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Jövedelem
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann