Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Oké, persze, mindjárt frissen felveszek valamit m1-ről.
Most gondolom nincs hd minőségű műsor, de ez mindegy, hisz a mérete mindig hd és most ez a lényeg.
TSDoctorban be lehet állítani, hogy milyen kodeket használjon AVC-hez.
Ezt h264 ts cutterben nem lehet.
Arra gondoltam, hogy nem kezeli jól nálad a ts cutter az AVC-t.
Nem lehet, hogy nincs (nem megfelelő) kodek van a gépeden?
Én nem cicóztam anno, k-lite full-t feltettem (kis válogatással telepítéskor, egyénire szabva, stb). A k-lite-ban végülis benne van az ffdsow audio és video dekoder, én ezt használom mindenhez. SmartDVB-ben, TSDoctorban, amiben lehet és sose volt gondom ezzel.
De ha pl SmartDVB-ben a Divxh264decoder-t tettem be, hogy az dekódolja a videót, akkor nagyon sokszor kifagyott a progi. Azt hittem a SmartDVB nem jó (amúgy bugos, de az alap funkciókat egész jól ellátja), de közben a kodek miatt fagyott ki mindig. Mióta ffdshow video van belőve, egyszer sem fagyott ki azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Battlefield 6
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann