Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nfsu17

veterán

válasz csendes #7481 üzenetére

Nekem a kezdetek óta egy 500ft-os 3m-es hosszabító végén van a dongle gold és hibátlanul üzemel, rengeteget vettem már fel vele. :F
    Ezzel nem ellened akarok beszélni, csak a "másik oldal" véleményét is leírom, hogy azért nem lehetetlen a dolog.
    Szintén hátra bekötve.
    Tehát azt mondod, hogy ez a jelerősslget, stb nem befolyásolja, csak vagy megy a tuner, vagy nem, esetleg néha nem megy, instabil lenne.?

• Gyöször

senior tag

válasz csendes #7481 üzenetére

Igen ez alapból tiszta sor, hogy a drót is foghat, de a fene gondolta, hogy ez a kütyü úgy meg szopogatja a villanyt, hogy 3ból 1 hosszabbító se válik be. Meg annyi mindent használok ezekről a hosszabbítókról, hogy nem is gondoltam rá először. Vibra motoros joyt gond nélkül viszi, Saitek X52ő joyomon van egy csomó led meg egy LCD kijelző, ezek órákat mennek gond nélkül.
    De tény, mert melegszik is ez a DVB-t Dongle, tehát nyilván kéri az ampert.
    A melegedés volt ez egyik ami miatt gyanús lett, hogy be kéne dugni hátra, a másik meg, hogy a második gépemen trehányságból nem lettek kikapcsolva a windows hangok és csatorna keresés közben hallottam a hangokat mintha ki-be dugdosnám az USB-t.

Most viszont nagy bajban vagyok, mert annyi USB cuccom van, hogy hátra ezt nem dughatom be mert mellé nem fér semmi szinte. És ahogy nézegettem az alaplamom plussz hátlapi kivezetéseit, azok drótjai se olyan turbók, hogy hegeszteni lehetne róluk. És így ezekután hosszabbítóról nem szeretném használni.
    Majd keresem valami izom hosszabbítót boltban és akkor annyiba kerül postával utánajárással a DVB-T nézés mintha egyből vettem volna egy pinnacle 7010ix kártyát :)
    Volt is egy vaterán nemrég 7000 forintért, bánom is rohadtul a dolgot, hogy hagytam elúszni...

Új hozzászólás Aktív témák