Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
zhagyma #6685 üzenetére
Üdv.!
Hát lejátszani például ezzel: MPC-HC Mellesleg digitálisan TV-ézni is lehet vele DVB-T esetén.
Régi csont. Panaszkodtam Telefunkenéknak, hogy a digiboxukkal felvett műsort nem tudom PC-n megnézni. Postafordultával jött a válasz: Örülnek neki, Ők is így gondolták:
"Megkeresésére az alábbiakról tájékoztatom:
Az Ön által vásárolt készülék PVR (Personal Video Recorder) funkciója szerzői jogvédelmi okokból úgy van beállítva, hogy a készülékkel készített felvételeket, csak a készüléken lehet visszajátszani.
Megértését köszönjük!
Üdvözlettel/ Best regards / MIt freundlichen Grüssen"
Ezek szerint ugyanaz a helyzet, mint a DVD lejátszókkal volt, valami gagyi kínait kell venni, az nem őrködik ily éberen erkölcsöm fölött ?
-
mezis
félisten
válasz
zhagyma #6685 üzenetére
Üdv.!
"Hát lejátszani például ezzel: MPC-HC"
Nekem is .ts kiterjesztésű file-ba ment a Telefunken márkájú digiboxom. Eddig csak a digiboxal tudtam megnézni. Most 25 %-al javult a helyzet: a javasolt programmal a képet már látom, de a hang csak ritkán egy-egy ciripelés. Az időskála sem jó.
Próbálkoztam a lejátszás beállításaival, eredménytelenül. -
katt777
félisten
válasz
zhagyma #6685 üzenetére
Tetőantenna nem megoldható, de a jelek szerint 2 db szobaverzió is megtenné.
Szóval akkor cseszhetem a digitális adásokat DigiTV-n kívül? Mert azok meg nem sok értelmeset adnak. Vagy akkor elkölthetek még egy rakat pénzt BOX-ra meg kártya-modulra, ill. teletűzdelhetem a gépemet USB eszközökkel? Mondjuk hely van dögivel.
Gondolom, ha valamire előfizetnék, azt megmondják a szolgáltatónál, mi kell hozzá, és mennyiért.No de a reklámblokkok miatt, ha felveszek egy filmet, azt össze kell szerkesztenem. Mi tudja .ts-t kezelni? Nero Vision, Ulead Videostudio? Esetleg vmivel tudom konvertálni MPEG2-be? NVisionban elméletileg user felbontást is tudok állítani HD-hez, de még nem próbáltam. Persze ezeket még meg tudom nézni, csak ha nem jók, akkor vmi tipp jól jönne helyettük.
Van GOM Playerem, most néztem, az is lejátssza a .ts-t. A többit megnézem még holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged