- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ha ezen a vackon normális koax dugó lenne...
Kénytelen leszek csinálni egy átalakítót ha normális antennát akarok rádugni.Egyébként ül a szekrényben egy erősítős, lehet kipróbálom vele.
Másik próbám még az lesz, hogy lövök valahonnan egy kis parabolatányért és belecuppantom a közepébe a mágnestalpast.
Önmagában nem lenne rossz a földrajzi pozícióm, csak a ház tájolása szerencsétlen egy picit ehhez.Viszont azt kizártnak tartom, hogy az analóg leállása után is így maradna a lefedettség. Gondolom azt a szintet legalább szeretnék megközelíteni amit az analóg lefedettség most elér. Elég lenne ha a Száva utcai teljesítményét emelnék nekem.
Rácuppantom majd a kocsira a botot és kigurulok egy laptoppal, van itt 1-2 domb ahonnan olyan gyönyörű rálátás van Széchenyi-hegyre, hogy az nem igaz. Laptop jóval gyengébb, megnézem, hogy jó jel mellett elbírja-e a HD-t és hogy nálam tényleg csak a jel hibája-e.
Egyébként most, hogy kisütött a nap teljesen elszállt a jel. Sehogy nem tudom fogni, még akadozva se.
Lehet mérgemben feldobok egy antennát a tetőre...csendes: megnézném a VGA terhelést én szívesen, de most semmi jelem nincs. Majd még kísérletezgetem vele.
Megint esik az eső, lehet meg kéne próbálnom megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged