- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az analóg vételnél a tökéletesnek tűnő kép eleve nem feltételezi a közvetlen rálátást, ill. eleve nagyobb távolságról is rendben működik. Adott antennanyereség egy dolog, én az analóg sugárzási teljesítményt hasonlítottam a digitálishoz. Nekem a nagy adó innen Szentes, analógon
a 207.25 MHZ-en 175KW-tal sugároz, (ERP, még mielőtt ebbe kötsz bele)
a 487.25 MHZ-en 480KW-tal,
a 759.25 MHZ-en pedig 427KW-tal.DVB-T-vel pedig:
a 786 MHZ-en 50KW-tal sugároz,
a 826MHZ-en pedig 50.12 KW-tal.Hagyjuk az egyes frekiken történő csillapítást, polarizációt, csak egyet kérnék. Ha megtennéd, hogy arányosítanád egymáshoz a KW előtti számokat? Maradjunk annyiban, hogy ismét leírom, amit már leírtam. Azon kívül, hogy az analóg és a dvb-t adó fizikálisan egy oszlopon van, sok közös nincsen bennük. Se lefedett terület, se terjedési viszonyok tekintetében. És nyilvánvaló, hogy a sokszoros teljesítményű analóg sugárzás ott is fog menni tetőantennával, szép képet produkálva (ezt csináltam jó egy hete a Balatonon) ahol a dvb-t meg se nyikkan....
De lefordítom az infantilis példádra:
Ha a hegytetőn bekapcsolnak neked egy 500W-os izzót, lehet, hogy látod. Ha utána bekapcsolnak egy 50W-ost, látni fogod? Tudom, Te fogod..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged