Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
premete #6130 üzenetére
köszi, hogy megnézted. Akkor úgy tűnik, hogy teljesen ugyanaz van nekem is, annyi különbséggel, hogy a device id-je más (15a4:9016). Eszközkezelőben, az eszköz tulajdonsáégainál - részletek fül - hardver azonosítók mezőben található. A Leadtek USB Dongle Gold elvileg ez: 0413:6029.
A pvr2 ezek szerint észreveszi, hogy nem eredeti leadtek cucc, ezért nem hajlandó menni. Nekem úgy működik ezzel a tunerrel is, hogy benn van a gépben egy leadtek kártya is.
Lehet, hogy az id-je mégsem pont az ami a leadteké, mert a driver is csak annyiban különbözik az itech oldalán letölthetőtől (nem ellenőriztem le, de a verziószám ugyanaz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged