Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Egy éve pont egy ilyen nagyon olcsót rendeltem ebayről. Akkor valamiért nagyon nem sikerült beüzemelnem. Valami E186 chipsete volt, vagy mi a szösz. Lehet azóta már van ezekhez újabb driver amivel megy rendesebben, lehet rendelek megint egy ilyet, ha azt mondjátok működik, akkor mennie kell.
Amúgy én most ezt nézegettem: http://alcordigital.hu/termek/alcor_dtv_hs_digitalis_vevo
Ilyen 6500ft-ért megkapható már. -
ArGab
őstag
válasz
z00mhead
üzenetére
Legutolsó linkelt van nálam, külsőre legalábbis pont ilyen, meg a távirányító is, csak nekem volt hozzá külső antennához való átalakító is, és talán 2500 volt mikor vettem 1-2 hónapja. BDA-s driver, Win7 automatikusan felteszi (WinFast DTV Dongle Gold BDA-nak írja a nevét). Működik eddig hibátlanul (ProgDVB-vel ment és Splash Lite-tal), bár eléggé melegszik használat közben, ez nem tudom mennyire normális (kézzel megfogni már pont kellemetlenül meleg). Még saját botantennájával is megy jobb pozícióban, mint ahol éppen lakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann