- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
scream24 #5533 üzenetére
Na urak ugytünik a dolog megoldodott. Lehoztam az antennát a padlásról, teljesen átkábeleztem, pörgés, forgás: semmi. Levittem, kivittem, felvittem: semmi. Már éppen pályára akartam állitani egy erös dobás kiséretében, mikor, gondoltam adok egy ujabb esélyt. Az antennát darabokra szedtem, az egészet felpóliroztam, összeraktam, vissza a szobába, összedug, pörgés, forgás: és láss csodát, müködik. Kicsit pöcsörésztem a rögzitéssel a felmenöi emlegetése közben, de utánna belekuksiztam ebbe a nyitó ünnepségbe. Nem volt rossz, de majd ma ugrik a majom a vizbe, hogy megérte e ennyit szenvedni. Nem tudom a politozás miben segitette a folyamatot de ugy tünik a bő 20 év oxidácio odabaszarintott.
Köszi aki próbált segiteni. -
AMDFan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Iphone 15 128GB 86% ,Számlájával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest