Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
"A DVBViewer meg fizetős, ráadásul Win7 alatt állandóan adminisztrátorként kell indítani
"
Ez téves információ!
Windows 7 fut a gépemen DVBViewer programmal. Eddig még sohasem kellett adminisztrátorként indítanom a programot.
Előtte Vista 64 bit alatt használtam, ott volt némi nézeteltérés köztem és a DVBViewer között.
Azóta nem a program files könyvtárba telepítem a programot. A főkönyvtárba készítek neki sajátot, most már konfliktus mentesen élünk együtt."Az MPC-kben meg lehet extra pixel shader effekteket rakni a képre, pl sharpen complex ami nekem nagyon bevált sima filmnézéshez (HD filmeknél pl extra éles lesz minden)"
Ma még béta állapotban van, de teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest