- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_voodoo_
tag
Az antenna egy "lepke", 4 részes, haverom ilyennel nézi szentesről (62km)már régóta, hibátlanul jön neki minden.
Az antennát úgy lőttem be, hogy a tvmen néztem a jelerősséget, közben forgattam óvatosan, így 75%ról fel tudtam tornászni 81%-re, ez a max, utána az antennát nem bántottam, m1 m2 stb-nek jött a hangja a tv-n, ahogy kihúztam a trafót(távtáplálás) a hang elment, jelerő 0 lett, a "bithibaarány" meg felment nulláról maxra.
A tsreader nem reagál semmire, akárhogy forgatom akármelyik antennát, ugyanúgy 0 és 10% között ugrál, viszont most nézem hogy nem az erő hanem a minőség 10%, az erő 40000-en áll, Source: DVB-T BDA 2.0, Tuner: No Signal, Network type: ATSC, last sec bitrate 10 és 25 Mbit közt ugrál, 666, és 850MHz-en próbálom.
Egyébként tudnátok vmi leírást a dvbviewer-hez linkelni, mert fogalmam sincs hogy hogy kell beállítani...
A tuner meg pár napos, ezért lenne lényeg hogy műxik-e, mert ha nem akkor még benne lennék a 8 napban...Thx
-
zhagyma
őstag
" ... Úgy tünik, hogy a TV-ben lévő tuner bírja az ilyen távtáplálást, a tuner pedig nem ..."
Minden tuner / TV bemenetének egyenáramú szempontból "szakadásként" kell viselkednie. Ha nem így lenne, akkor módosulna a berendezésben alkalmazott aktív elektronikai alkatrészek egyenáramú munkapontja, ami kiszámíthatalan működést eredményezne (tönkremegy). Ezt a feladatot egy kondenzátor szokta ellátni. Amennyiben a tuner / TV bemenet tápfeszültséget is szolgáltat antennaerősítő számára, akkor a kondenzátor előtt vezetik rá a tápfeszültséget. A tuner működésére ez nem lehet hatással. Amennyiben két tápfeszültség "kiadós" eszköz bemenetét kötik egy kábelre, akkor jobb esetben a tápfeszültség stabilizátorok leszabályoznak egy ideig. Ha ez az állapot sokáig fennmarad, hőmegfutás lesz a vége ... (leég)
A távtáplálos erősítő valószínűleg túlerősíti / torzítja a DVB-T jelet. Gondolom ezzel a jellel a TV RF/OFDM chipjei tudnak mit kezdeni, míg az USB-s tuner nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest