Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attuska

csendes tag

válasz csendes #4377 üzenetére

" "Sajnos linux alatt az analóg szekció még néma nálam"
    Mennie kellene. A firmware-t letöltötted?"

Nem töltöttem le a firmware -t.
    A gentoo ugyan behúzott és inicializált a dmesg szerint egy a kernelben lévő firmware -t a kártyához, de lehet, hogy ez csak a dvb szekcióhoz kell.
    A linuxtv.org -on a wiki szerint is gondok vannak vele, de lehet, hogy azóta megoldható már a probléma.

Mindenesetre köszi a tippet, a választ, megpróbálom a gyártó által kínált firmware -t.
    :R

Sajnos szülségem lesz az analóg részére is linux alatt. A közelgő N2 levétel miatt a skystar2 kártyámat hamarost fel kell, hogy váltsa a most óraként működő dilis beltéri egységem. A MinDigTV kínálata meg még szűkös.

Én az XP analóg tévénéző programkínálataival nagyon elégedetlen vagyok. A kártyához kapott Arcsoft totalmedia -val meg főképp. Amiért pedig fizettem. Szinte semmi lényegeset, még a minimálisan elvárható fényerőt, kontrasztot sem lehet vele beállítani.

A többi windózeres tévé néző program meg mind fizetős, vagy feltörendő.
    :W
    Szerintem analóg tv nézésre a minőséget tekintve a linuxos tvtime magasan leköröz minden windózos programot. felvételi képeségekben meg az xdtv teszi ugyanezt. És nem is fizetősek, vagy warezesek. :C

Új hozzászólás Aktív témák