Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
z00mhead #3908 üzenetére
Igen,próbálkoztam azzal is, igaz azt még sima analóg adásnál, de ott se jött be igazán,mert már analóg esetben is nagyon ette a gépet.. igazából annyira nem ástam bele magamat a dologba, de azt vettem észre, hogy folyamatosan rögzíti magától az adást,mert bármikor vissza tudtam tekerni közbe.Valószínű,hogy ki lehet kapcsolni, de jobban bejöttek ezek az egyszerűbb programok nekem.
Tényleg.. valakinek van tapasztalata a Vasvári adással kapcsolatban? Most itt vagyok Szombathelyen,kb 20-25km vasvár, de sajnos semmit nem talál a program,bezzeg az osztrák adók jönnek szépen..
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Formula-1
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- RAID
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest