Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
A Formula-1 futamot direkt DVB-T-n néztem. Előtte próbáltam az antennát változtatni, de jobb nem lett, maradt a korábbi beállítás.
A stúdiófelvételeknél nemigen van van feltűnő és érdemi különbség, de a tömörített futam képeknél a DVB-T picivel jobb, tisztább lett volna, mint a HDMI-s IPTV.
Viszont a sugárzásnál időnként bekockásodott, kicsit szétesett a kép nálam. Hogy azt mondjam, szokás szerint. -
PikkPukk
csendes tag
A DVB-T-re ugyan nem néztem még rá, de azóta, hogy elnyafogtam, mennyire gyengék az analóg adások is (Bp.), teljesen jó minőségben tudom befogni mindhármat (csak a tv2 hangyás egy kicsit, de az aszem eredendően kisebb teljesítménnyel jött mindig is).
Úgy látszik néha érdemes az embernek jártatni a száját, hátha a jóisten - vagy legalább egy AH-s fórumozó - meghallgatja imáinkat...
Szóval egyelőre köszönjük, és reméljük így is marad a dolog (vagy tovább javul)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged