Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A feltöltött minta fejlécéből én arra következtetek hogy ez inkább egy M4A fájl mint egy sima AAC.
Mod: és így is van, ha átnevezed m4a -ra és rádobod a winamp -ra megszólal. A különbség: AAC kiterjesztéssel a nyers bitstream -et szokták illetni, míg az M4A az már egy MP4 konténer formátumba csomagolt AAC. Az MP4 olyan mint az MKV, tehát több audio és videó sáv is lehet benne (illetve még egy rakás más, pl. timecode, subtitle). Amikor csak egy audió sáv van benne akkor stílusosan az M4A (MPEG-4 Audio) kiterjesztéssel szokták illetni (ez egyébként az Apple -től ered állítólag).
Viszont ha ilyen gagyi minőségű lesz egy 128kbps -es AAC+ rádió én inkább nem kérem a DAB -ot sem. Ennél a Winamp beépített tömörítőjével vagy a Nero parancssori kóderével még 64kbps -en is jobb minőséget lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest