Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Hát igen, gondoltam, hogy alaposan körbejártad a témát..
Azért nagyon meglep az a gyenge teljesítmény amit ez az antenna produkált.
Azt még akár el is tudom képzelni, hogy egy szobaantennához képest valamivel kevesebb jelerősségre képes csak, de az alapján amit leírsz ez az antenna tényleg alig tud többet egy rézdrótnál.
Ez szerintem nem lehet normális működés.
Ami főleg gyanús az az, hogy sem a 90fokos elforgatásra sem a nyitott/csukott ablakra nem reagált, ilyenkor azért észrevehetően kéne esnie/nőnie a jelerősségnek.Most vagy az van, hogy tényleg annyira érzékeny a zavarokra, hogy a szoba falairól visszaverődő jelekkel nem tud mit kezdeni, vagy egyszerűen rossz. Lehet, hogy pont az erősítője.
Nekem a passzív szobaantennám (Thomson ANT55) is képes 746Mhz-en 50-55-ös jelerősséget - és 85% körüli minőséget - produkálni ott, ahol az erősítős Thomson parabola 72es erősségre képes - 99-100%-os minőség melett - maximum..
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest