- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz
kutyuska #2229 üzenetére
Tudom, hogy kicsit off lesz ide, és nem is neked akartam címezni, de erről a WD-ről jutott eszembe, és itt azért szakértők vannak, hátha megvilágosítják nekem ezt az egészet, mert mostanra teljesen elvesztettem a fonalat az eszközök erdejében.
Néhány évvel ezelött egy antennával, egy tv-vel és egy videomagnóval (esetleg kettővel), olyan-amilyen minőségben, gyakorlatilag tudtam tv-zni, rögzíteni, archíválni és visszanézni.
Ma ha kicsit igényesebb vagyok, a nagyobb felbontás érdekében veszek egy lcd/plazma tv-t. Hogy tv-zni tudjak az antennán/előfizetésen kivül kell egy STB is. Ha rögzíteni akarom, vagy HDD-s STB-t kell vennem, vagy USB-s STB-t plusz egy HDD-t.
Ha jól értem, akkor ha ezt röcögés mentesem vissza akarom nézni ,akkor kell még egy ilyen WD kütyű is. Ekkor még mindig csak a HDD-n gyülnek az anyagok ami vagy betelik és akkor újat kell vennem, de ha valami miatt megáll akkor el is vesztek amiket addig gondosan összegyűjtöttem. Szerkeszteni pl. reklámot kivágni még nem is tudom melyik eszközzel tudok.
Ugyanígy nem tudom, hogy egy esetleges HD kamerát melyik ponton tudom a rendszerhez kapcsolni archiválás céljából.
Ha esetleg olyan valamit szeretnék felvenni ami csak analóg csatornán jön, vagy maradok az SD-s kameránál akkor célszerű vennem egy HDD-s DVD felvevőt is.
És akkor ez még csak a kép, a hanggal majdnem ugyanezt el lehet játszani (5.1, 7.1, PCM, AC3, stb)
Ezután nem sokára már lesz annyi BR lemez elérhető áron a boltokban, hogy egy lejátszót is érdemes már venni, és akkor rengeteg összevásárolt eszköztől tele lesz a nappali én már be sem férek, hogy élvezhessem a NAGYFELBONTÁST.
Tényleg ilyen bonyolult ez???
Bocsi de ezeket, az ilyenekkel foglalkozó fórumokat olvasgatva már nagyon kikívánkozott belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Netfone
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged