- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Tekintve, hogy Dunakeszihez a legközelebbi adó Vácon van, az azt jelenti, hogy minimum 20 km-el kell számolni. Vagyis kizárólag tetőantennával garantálható a vétel, szobaantennával biztosan kijelenthető, hogy nem fog sikerülni.
Ebből kell kiindulnod.Ha nagyon nem megy a tetőantennás megoldás, akkor én inkább valamelyik online stream szolgáltatásban gondolkodnék - feltéve, hogy van stabil gyors neted.
Pl. Sweet.TV és hasonló társai.Szerk.: Célszerű olyat választani, amihez van a tévédre letölthető applikációja. Samsungkat nem ismerem, de az LG-m webos-éhez elérhető pár ilyen. A sweet-et is azért hoztam fel példának, mert azt már használtam. Ráadásul első regisztrációtól számítva 1 hétig ingyenes, aztán egy aktuális akcióban még ingyen meghosszabbítható plusz további 14 nappal. Havi díjas, nincs "hűségidő", meg ilyesmi, aztán ha már nincs szükséged rá, bármikor visszamondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest