Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Tekintve, hogy Dunakeszihez a legközelebbi adó Vácon van, az azt jelenti, hogy minimum 20 km-el kell számolni. Vagyis kizárólag tetőantennával garantálható a vétel, szobaantennával biztosan kijelenthető, hogy nem fog sikerülni.
Ebből kell kiindulnod.Ha nagyon nem megy a tetőantennás megoldás, akkor én inkább valamelyik online stream szolgáltatásban gondolkodnék - feltéve, hogy van stabil gyors neted.
Pl. Sweet.TV és hasonló társai.Szerk.: Célszerű olyat választani, amihez van a tévédre letölthető applikációja. Samsungkat nem ismerem, de az LG-m webos-éhez elérhető pár ilyen. A sweet-et is azért hoztam fel példának, mert azt már használtam. Ráadásul első regisztrációtól számítva 1 hétig ingyenes, aztán egy aktuális akcióban még ingyen meghosszabbítható plusz további 14 nappal. Havi díjas, nincs "hűségidő", meg ilyesmi, aztán ha már nincs szükséged rá, bármikor visszamondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest