Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
romulan
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hm, lehet, hogy egy ilyen lepkét én is ki tudnék akasztani az ablakba. (pont adóirányba néz az ablakom, csak épp le vagyok egy kicsit árnyékolva egy hegy és egy épület által) Kérdés, hogy a boltban kapható gyári darabok mennyivel rosszabbak esetleg, mint az ilyen "profi" barkácsművek?
A yagi és a Thomson a két végletet képviseli: az első túl szűk, a második túl széles tartományban működik. Az utóbbit tesztelni kellene, hogy mennyivel rosszabb esetleg, mint a lepke, mert lehet, hogy nem is rosszabb. Analógon használtam már ilyet régebben, kevés sikerrel, mert hiába volt erős a jel, ha a reflexiók miatt meg szellemképes. De a diginél nincs ilyen probléma... Még megrágom, melyik legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann