- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- Milyen notebookot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zhagyma #1970 üzenetére
Én speciel egy marantz erősítőn (+ annak dacján át) "nemhama" kábeleken, tannoy hangfalon + hozzá "illő" kábelen át nem hallom rosszabbnak az aac-t mint az mp3-at. Ennek precízebb megállapításához kéne egy "eredeti" forrás pl flacben. Node pont emiatt írtam hogy streamingre lett kitalálva az aac, és nem arra hogy a lemezeidet ebben tárold. Összehasonlító forrás nélkül közel sem garantált hogy rájössz melyik a jobb/rosszabb, amikor az aac harmad annyi sávszélt foglal.
-
bzoley
veterán
válasz
zhagyma #1970 üzenetére
Az AAC elméletét nem ismerem, de az alacsonyabb bitrátájú mp3-ak magashang vágása, hamar elkezdett zavarni már régen is. Ezért lehetőleg legalább 256-os anyagokkal igyekeztem csak foglalkozni. A mostani mp2 siralmas, de egy akármilyen tévéadáshoz elmegy.
A linkelt rádió mintha szélesebb tartományban szólna még 48k-val is, de mintha enyhén üveg hangja lenne.
Ha tartanák a 128k-t AAC esetén is, talán élvezhető lenne. Gondolom nem rosszabb, mint a WMA, abból meg van álleejtős 128k-s anyagom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged