- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
tkomlosi #18782 üzenetére
Ilyet próbáltam én is először, bár azóta is megvan még, csak van mellette a T230-asból is 2 darab. Egyértelműen jobbnak mondanám a T230-at, tényleg egész ritkán dob el képkockát. További előnye volt az is, hogy régebbi linux kernel is támogatja alapból, bár valakinek ez kevésbé érdekes.
Az xbox-os adapter viszont egy picit kompatibilisebb a Kodi-val, legalábbis olyan szempontból, hogy a jelerősséget ki tudja írni ott is. Bár valszeg azért, mert azt a tvheadend szerver is százalákban látja, nem pedig dB-ben.Amúgy én is a 4.3-as tvheadend-et használom, ez alapján mondom a fenti tapasztalatokat.
Ja és nem tudom milyen szolgáltatód van, de a Diginél sokat tud segíteni egy jelcsillapító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest