Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
zolee145 #17110 üzenetére
a prémium csomag kódolatlan
Mármint a prémium csomag kódolt, de nem tudom, mi van ott a prémium csomagban, HD lehet azon kívül is.
Vannak egyébként eszközök, USB kártyafogadó, vagy PC-tuner kártyafogadós kivitelben. Ha a kódolt műsor érdekel, akkor ilyen irányban lehetne gondolkodni, de nem tudom, melyik lenne jó neked.
Mivel ezt írtad:
Van egy LG tv, benne egy kártyahely. Bele megy a kártya, meg a kábel, és nézhető a tv, minden csatorna, HD adások is.
Tehát a TV-ben is használható a kártya (nem csak a szolgáltató saját boxával).
-
azbest
félisten
válasz
zolee145 #17110 üzenetére
"miért nincs valami olyan dekódoló eszköz"
mert a szolgáltatók nem akarják. Pécés ci+ nemigen lesz, mert akkor a szolgáltató nem tudná korlátozni azt, hogy az előfizető mire használja fel a hd adást (pl rögzítés). Nem technikai akadálya van.
hdmi capture kapcsán talán előnézeti képként lehetne használni, de rögzíteni nem [link]
Mondjuk amibe kerül, annyiért 20 colos fullhd ips kijelzőt is kapni (a hangot máshogy kell megoldani)(#17112) Kernel
ahogy ránéztem a pr telekom oldalra, a hd is külön kiegészítő prémium csomagként érhető el, nincs benne a normál prémium nevű csomagban ami kódolatlan. (a sok prémiummal csak összezavarják az embert)a kártyafogadó itt ci+ modul fogadását jelenti szerintem. Az meg szolgáltatós modul. Ci+ modul fogadó meg nincs pécére tudtommal (leginkább jogi okból). Sima szoftveres olvasóban párosítás miatt nem valószínű, hogy megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest