Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Miután a hivatkozott hozzászólás linkjén egy WayteQ HD-95CX szerepel, ami DVB-T vevő, így egyszerűen csak félrebeszéltél, tévedtél.
Mit nem lehet azon érteni, hogy Digikábelen a kódolt HBO és Digifilm vételéhez kártya is kell, amihez kell még egy DIGI Smart CAM modul is, vagy pedig egy külön DVB-C box...
Amiket pedig leírtál itt, zavaros fogalmazással, az nem pontosítás. Mintha valami más dimenzióban mozognál.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Rick4
félisten
A félreértések elkerülés végett pontosítok:
Mármint amit én írtam be, az a blu-ray felvevő, az tudja a T és C tuner funkciót, (minden Samsung eszközöm ismeri csatikeresés előtt a légi/ kábel kiválasztás lehetőségét, és gondolom megvan a képessége ahhoz, hogy ugyanolyan képminőséget biztosítson, mint a saját márkás TV.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest