Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
wwenigma #15119 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá! Ezért is volt zárójelben a "T"-vel együtt.
Idéznék egy későbbi hozzászólásomból: "Szeretnék egy PCI express foglalatba illeszkedő, ELSŐSORBAN DVB-C tv kártyát."
Így azért elég egyértelmű szerintem!
Volt aki képes volt értelmezni az írásba foglalt vágyaimat (Köszönöm Kovács úr!) És van aki még mindig valami ostobaságon rugózik. Vagy ha nem érti amit közölni szerettem volna, akkor nyugodtan kérdezzen vissza. "Felénk" ez így működik!
Hiába nem vagyunk egyformák!
Ha valakinek a bölcsőde sértő, tudom javasolni még a Hűvösvölgyi úti intézményt. (talán még befogadják)Csak még azt nem értem, ha valakinek nincs építő jellegű hozzászólása, minek reagál?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Sweet.tv - internetes TV
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendszergazda topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Filmvilág
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest