Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Kernel #14811 üzenetére
Nézd, olvasni Te is tudsz, az egyik fontos dolgot másnak már leírtam, de ugye ha magadtól, csak úgy szűkíted a kört, hogy az "adott célra" és társai, akkor sok beszélgetni valónk nincsen a továbbiakban, hiszen nem neked, és nem erről a szűkített dologról írtam.... Én nem mondtam, hogy az adott célra ne lenne alkalmas, azt írtam, van jobb a linkelt 10$-os cuccoknál. A van jobb nekem nem azt jellenti, hogy olcsóbb. Neked azt jelenti? Akkor ismételten nincs több kérdésem.
A parttalan vitát részemről lezárom, ha minden második kérdésnél inkorrekt módon belevesztek új paramétereket a beszélgetésbe (először noname helyett omnikey, aztán meg a feladatkört leszűkítve az adott célra) akkor felesleges itt és most erről beszélgetnünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest