Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piedon
tag
válasz
tomy_cz
üzenetére
Üdv!
Én két tunert használok: egy ITE9135 és egy RLT2832 (RT810 tuneres) típusút. Az előbbihez van driver alapból Openelec alá, a másodikhoz még nem próbáltam ki, hogy van-e már driver a legutolsó verzióban , mert én fordítottam magamnak egyet forrásból.
Kártyaolvasóból meg működik az Omnikeyes és a Castles is, csak utóbbinál driver kell alá ami simán letölthető.Na közben mire megírtam, azbest megelőzött

-
azbest
félisten
válasz
tomy_cz
üzenetére
Ha usb tunerben gondolkodsz, akkor az it9135 chipsetesek [link] talán a legelterjedtebbek, ezeket 3.5ös kerneltől alapból jól kezeli a linux, de persze a hozzá való firmware fájlt a helyére kell másolni a /lib/firmware-be.
A realtek chipsetesek is gyakoriak, ezeket onnan ismerni fel fm és dab+ rádiót is támogatnak. Újabban r820t [link] rf chipes változatok is vannak (ebay-en gyakori). Ezek a legújabb 3.10-es kerneltől támogatottak alapból. Kínából 8-10 dolcsi közt kapni őket.
Az itthon kapható tunerek közt is gyakoriak ezek a chipsetek, akár márkás, akár kevésbé ismert márkanév alatt futnak. Ha van letölthető win driver hozzá a gyártó oldalán, akkor az inf fájlt kibányászva a hardver és vendor id alapján általában be lehet azonosítani, hogy mi van benne.
Piedon:

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann