Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiritex

veterán

válasz elodman #13104 üzenetére

A kulcsot elsősorban a plazma technológia jelenti, mert egy FullHD plazma is hihetetlenül szebb képet ad egy FullHD LCD-nél. Nem szoktam elhinni, hogy nem látják sokan! De ilyen forrásanyag mellett, ami még a 720-t sem éri el természetesen sokat jelent az is, hogy nem kell széthúzni a forrást 1080 sorra, csak 720-ra.
    Monitorként nem lehet plazmát használni az állandó képelemek miatt (tálca, ikonok, stb). TV-t nézni is csak ésszel lehet, tehát mindenképpen be kell járatni az első 3-500 órában, tehát ebben a kezdeti időszakban tényleg nem ajánlatos durva, világító logókat ott hagyni órákra a kijelzőn, de utána is érdemes elkapcsolni 5 percre máshova, ha a reklám nem oldaja meg pl. magától. Érdekes info, de elterjedt tévhit, hogy a plazma sokkal többet eszik, mint az lcd. Na erre csak azt tudom mondani, hogy a 2010-es év eon energiatakarékos tv díját egy plazma tv nyerte el, konkrétan a Panasonic TX-P42C2E típus a maga 106 kWh-jával: [link]
    Ami pedig a beégést illeti, én hajlnadó vagyok erre az áldozatra, hogy ésszel használjam a tv-t a képminőség érdekében. És végezetül: nekem már kb. 5 éve van meg az adataim közt szereplő plazma, de semmi beégés nincs rajta, nagyon szép, életszerű a képe, jók a feketéi, természetesek a színei, pc-ről nagyon jókat filmezünk rajta régebben SD-ben, most már inkább 720p-ben, és a MinDig TV adások is nagyon szépek, úgyhogy én soha nem vennék másmilyen tv-t.

Új hozzászólás Aktív témák