- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Epson nyomtatók
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Fentebb ahogy írtam, szenvedtem a hdmi-vel is, valószínűleg rossz volt a készülék. Ahol kipróbáltam, azt művelte, hogy először amikor rákötöttem egy antennát, és nézegettem a csatornákat, hiba nélkül ment. Kikapcsoltam, majd a következő bekapcsolás után a kép akadozott, szétesett mint amikor nincs jel, a jelerősség fel-le ugrált. Következő antennával ugyanez. 4 antennával kipróbáltam, és minddel ez volt. Első próbánál akadásmentesen ment, akármeddig, jó jelerősséggel. Kikapcsolás után már nem volt nézhető. Szerintem ez is valami hiba lehetett, mert gyenge jellel elsőre sem kellett volna mennie. Érdekes volt. Tetszett volna a kütyü, de kicsit elment a kedvem a wayteq-től, mert az olyan hozzáállást utálom amit csináltak az afd-vel, hogy nem teszik bele pont a cf verzióba, ami a régi készülékekhez való. Mennyi user megvehette, és nem lesz pénze lecserélni, ezek után nézhetik a sok adást gyászkerettel. Ezt miért nem írják rá a dobozra? Miért nincs sehol a leírásokban az AFD mibenlétére? Ez egy elég nagy parasztvakítás, hogy HDMI, FULL-HD, 5.1 meg tököm tudja mi van a dobozon, de egy egyszerű régi filmet nem lehet megnézni normálisan...
Ez gondolom nem csak a Wayteqre vonatkozik, ezért is próbálok itt a fórumon tájékozódni hogy ne fussak megint ilyenbe bele. A nagyobb tesója az egyik tévéhez jó lenne, de a kisszobában lévő tv-n csak egy antenna csati van, ahoz olyan kellene amin van rf kimenet is és tudja az AFD-t is. (a médialejátszó is fontos lenne)
Tehát a 90cx-el az a gond hogy a régi tv-re nem tudom rákötniJa, még valami: Itthon digi kábel van. Egy barátom tv-jében van vevőegység (nem tudom milyen) és a digi kábelen jönnek a magyar adók HD-ben, már amelyik tudja. Ezek a készülékek ahhoz nem jók? ( ha vége a nyárnak hazahoznám valamelyik kütyüt a nyaralóból és bekötném itthon, mert a plazmám már régebbi, dbv tuner nélküli. Persze ha a digihez ezek nem jók akkor a kérdés tárgytalan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Gitáros topic
- Magisk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest