Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Na én is hasonló a cipőben járok,mondjuk a diginek is van topikja,segítőkész emberkét látogatják.
Az anyósom gondja megoldódik egy Amiko 8840-es két DVB-C tuneres box-szal,de most én akarok valamit mert az egyik szobában csak egy 72-es samu van,jó lenne már száműzni a hdd-s analóg felvevőt,meg a videómagnót,és olyan valamit keresek ami digi kábelhez jó,felvenni is tudok vele,és a digitális adásokat tudom nézni(sportM) a 72-es TV-n,mert kilökni nem akarnám.
Ha találsz itt nálunk valamit Te is szólj már,mert elég gyér a felhozatal,keleti vidéken vagyunk sajna... -
cigam
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Pl. AlmaC2200, de bármelyik dvb-c box megfelel az igényeidnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC i5 14. gen. // RTX 3080 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann