Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Hat a 6 os a kartyakon levő nagy csatlakozot jelenti mig a negyes szam a videokameran levő kicsi dugeszt igy a behuzashoz 4-6 os kabel kell. van meg 4-4 es is erre meg nem jöttem ra hogy mire lenne jo de lattam mar 4 es éportal rendelkező firevire hubot talan ahhoz akkor a 6-6 os meg pl ha firewire porton keresztul akarsz mondjuk ket gepet összekötni. Nálam ez volt jó idejig hálózatként és fasza;) a masik meg az adobe premier 6 és fölfelé ről annyit, hogy mint progit én is szerettem mert egyszerű viszonylag és jo dolgokat lehet benne csinalni, viszont van benne egy eleg lenyegi gond hogy gondolom meg fat 32 höz volt optimalizalva és emiatt meg ha ntfs es a winyod akkor se hajlandó 2 giganal nagyobb fajlt letrehozni. 2 giganal lealitja az adat athuzast aztan így uatana illetsztegetheted ujra össze.
Aktív témák
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8 és egy fehér Pixel 7 128/8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest