- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Akciókamerák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Hat a 6 os a kartyakon levő nagy csatlakozot jelenti mig a negyes szam a videokameran levő kicsi dugeszt igy a behuzashoz 4-6 os kabel kell. van meg 4-4 es is erre meg nem jöttem ra hogy mire lenne jo de lattam mar 4 es éportal rendelkező firevire hubot talan ahhoz akkor a 6-6 os meg pl ha firewire porton keresztul akarsz mondjuk ket gepet összekötni. Nálam ez volt jó idejig hálózatként és fasza;) a masik meg az adobe premier 6 és fölfelé ről annyit, hogy mint progit én is szerettem mert egyszerű viszonylag és jo dolgokat lehet benne csinalni, viszont van benne egy eleg lenyegi gond hogy gondolom meg fat 32 höz volt optimalizalva és emiatt meg ha ntfs es a winyod akkor se hajlandó 2 giganal nagyobb fajlt letrehozni. 2 giganal lealitja az adat athuzast aztan így uatana illetsztegetheted ujra össze.
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen egeret válasszak?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- További aktív témák...
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs