- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Hat a 6 os a kartyakon levő nagy csatlakozot jelenti mig a negyes szam a videokameran levő kicsi dugeszt igy a behuzashoz 4-6 os kabel kell. van meg 4-4 es is erre meg nem jöttem ra hogy mire lenne jo de lattam mar 4 es éportal rendelkező firevire hubot talan ahhoz akkor a 6-6 os meg pl ha firewire porton keresztul akarsz mondjuk ket gepet összekötni. Nálam ez volt jó idejig hálózatként és fasza;) a masik meg az adobe premier 6 és fölfelé ről annyit, hogy mint progit én is szerettem mert egyszerű viszonylag és jo dolgokat lehet benne csinalni, viszont van benne egy eleg lenyegi gond hogy gondolom meg fat 32 höz volt optimalizalva és emiatt meg ha ntfs es a winyod akkor se hajlandó 2 giganal nagyobb fajlt letrehozni. 2 giganal lealitja az adat athuzast aztan így uatana illetsztegetheted ujra össze.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore café
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs