Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
üdv,
1-2 pontra megpróbálok válaszolni.
1. elvileg mindegy kell hogy legyen,max a type1 vagy type2 változhat. a Type2 DV AVI-ról azt olvastam a doom9 vmelyik fórumában,hogy jobb kompatibilitása ,támogatottsága
2. Vdub ds copy módban szvsz nem ront a minősége,mivel effektíve nem történik kódolás,hanem a dv avi timeline-jét változtatod (bocs,ha orbitális baromságoot írok,javítsatok ki nyugodtan)ha nem választasz véletlen ki vmi más kodeket,akkor nem romolhat a minőség
3. én preferálnám a külön outputot,zért GOP-okkal,márcsak azért is,mivel kedvenc author programom - az általad is használd dvd-lab - is javasolja a demuxolt forrás használatát
4.CCE pass-t passzolom, főként ~360mbyte/rész Lost HDTV ripeket enkódolok cce-vel mpeg2-be dvd-videora hegyezve,így max 2pass-t használtam. ezt sztem ki kell tapasztalnod!
5-6-ot passzolom,próba-próba-próba...én tmpeg-et használtam de áttértem a cce-re.Minőség és sebesség szempontjából jobban bejött.
7. DVD-Lab Pro leguccsó változata. 2.23-nak asszem gondja voltak a feliratkezelés,editálásnál. Legalábbis valaki az Aviból dvd-t topikba épp ebbe szaladt bele.
8.passz
9. PowerDVD-ről talán Erdoke - a téma nagy ismerője - írta nemrég a DVD Film írás c. topikba,hogy PowerDVD nem minden esetben követi a dvd-video szabványt[link]csekk disz hozzászólás
remélem tudtam 1-2 dologban segíteni.
üdv
Balniov
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók