Hirdetés
Aktív témák
-
Ga
tag
:)
Ez azért természetesen nem jelenti azt, hogy mindent jól tudok :). Főleg egy év után...
A proc-egyéb eszközök kommunikációjáról csak annyit, hogy szerintem a többi eszköz, videokártyák, vinyók, hálókártyák már az idő 99%-ában BM módban futnak és DMA-val, így ők is inkább a RAM sávszélességet használják.
A proc-eszközök között max. néha futnak vezérlőinfók, parancsok, meg az, hogy mit hol talál a memóban.
Szóval a lényeg a RAM clock, ami lehet szinkron, +33% (ami közt sztem nincs szignifikáns sebességkülönbség, bár ezt chipsetje válogathatja).
Tényleg, tud vki erről vmi adatot, infót? (mármint, hogy mondjuk a 150 MHz RAMclock esetén mennyi a különbség a szinkron (150/150) és azt aszinkron (112/150) konfig között, természetesen SDR-ről van szó, hisz DDR-nél már egész más a helyzet) Karib?
Volt, hogy anno fontolgattam a KT133->KT133A cserét, de ahogy körülnéztem a szinkron hajtott memóriával 1-2% volt a max., amit ki tudtak hozni +-ban az aszinkronhoz képest.
Üdv
Ga
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest