- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem leletezéshez tök jól jönne.
A felső kijelzőn lenne a leletező program a képanyaggal, az alsón meg a böngésző, és a szövegszerkesztő, amiben a lelet íródik. És így nem kell két asztal között váltogatni.
Főnökömnek van ilyen dupla kijelzős ASUS noti, de még a régi, ahol a billentyűzet fölött van egy fél kijelző (Zenbook pro duo), és nagyon szereti. Én meg kicsit irigy vagyok.A sima 14-es Zenbook OLED-del is teljesen jól elvagyok, de ezt is el bírnám viselni.
Nyilván, ha komolyan nekiáll az ember, arra ott van az asztali gép, meg a két 27-es LG 4k, de azért a mobilitás nem rossz. Épp nem vagyok otthon, és beesik egy sürgős vizsgálat, simán megkérnek, hogy írjam meg, és akkor bizony nincs asztali gép, csak a laptop, amin a több kijelző előny. Biztos nem hordoznék ezért mobil monitort magammal, még autóval sem.
És, amúgy, ha azt nézzük, hogy ez munkaeszköz, tehát ezzel kvázi fizetési alapot termelek magamnak, az ára sem olyan vészes. De így, hogy nem sokat vagyok távol az asztali gépeimtől, és a meglévő Zenbook sincs olyan nagyon kihasználva, nem nevezek be rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest