Hirdetés
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
kokokka #5744 üzenetére
Mivel több külföldi fórumon is jelen vagyok, megszoktam osztani a hozzáértők tapasztalatait akkor is ha nekem épp nincs olyan eszközöm. Úgy gondolom eltudom dönteni hogy ki az aki user error alapján véleményez valamit és ki az, aki ért hozzá. Nagyon sok médialejátszó fordult már meg nálam, most is van 5 db (S905X, S912, RK3328, RTD1295-ös box, FireTV 4K.
Tényleg többet ér annak a véleménye aki konkrétan használ egy eszközt és azt sem tudja mi az a banding, clipping, kadenciahelyesség stb?
Pl autóvásárlás előtt vagy és egy hozzáértő fórumozó beírja, hogy beszélt egy szerelővel aki azt mondta hogy ezzel az xy típussal sok baj van, akkor te élből elutasítod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest