-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Ezek az oldalak csak azt vették figyelembe hogy mennyire elavult a játék maga ugye nincs normális sztori meg a grafika meg a fizika gyengeségeit nem tudták figyelmen kívül hagyni jóformán magát a játék élményt a feelinget hangulatot nem vették észre. Pedig ez lenne a lényege a játéknak önfeledt kikapcsolódás. A fizika puzzle részek már akkor megvoltak amikor a valve még csak hírből se csiszolgatta a hl2-t. Én is egy képzeletbeli 80%-ot adnék a játéknak mert nagy duke 3d fan voltam! Akinek az első 10 perc alapján nem jön be a játék nyugodtan törölje szerintem és ne jöjjön ide nyafogni nem hiányzik.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BandiHUN #549 üzenetére
Túl nagyok az elvárásaid én nem csalódtam a foreverben mert tudtam hogy ue2 módosított változata lesz és nem lesz éppen egy crysis verő grafika nem ezért vártam. Az átlag fps játékoknál így is jóval többet nyújt és hosszabb is mint egy cod. A szellemváros pályán nekem is feltűnt hogy nagyon üresek a fa házikók de ez van én a hangulata miatt vártam minden nehézségi fokozaton kiakasztom legalább 4x.
Nem véletlenül van angolba most top 1-es eladáson a játék!
-
->Raizen<-
veterán
Nem hogy örülnél hogy egyáltalán kiadták.
Nem tudom mihez képest van elmaradva amugy? Codba hol látsz ilyen szintű interakciót a környezettel? Ott használni kell az agyad kicsit is? Nem. A mai fps-ek mész azt lősz mész egy csőbe 95% grafikára gyúrnak a duke többet nyújt az apró részletekbe bújik meg a kisördög!
-
->Raizen<-
veterán
A multija miatt mindenképpen ajánlott vétel! Én is megveszem eredetiben!
-
->Raizen<-
veterán
HAIL TO THE KING! COME GET SOME! Kint van a duke nukem forever.
A duke nukem 3d miatt lettem anno fanatikus gamer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest