-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
->Raizen<- #550 üzenetére
na ja,ne csodálkozz,hogy topon van,mert 1.Steames,szóval nem viheted vissza,nem adhatod el,a fél világ előrendelte...ráadásul pénteken jött,meg is látszik,akkor már nem csináltak róla valami sok tesztet se.2.szerintem a Duke rajongók 99%-a nem hiszi el,mekkora egy vacak lett ahhoz képest,ami lehetett volna...és sajna idén ez már a sokadik kidobott pénz kategória.
Persze 400 rongyos haviból már én is megvennék mindent,ami megjelenik,így max bosszankodhatok emellé még a Homefronton(Brink olcsó volt,azt azért nem szidom),a Bulletstormon,a Cry2 még egész jó,bár az annyira nem lett az én világom,nem motivál semmi igazán a multira...
Szóval csak ez a baj,hogy jött egy csomó játék,de még mindig Black Opsozok és Borderlands-ozok jobbára szivesen.
Egyébként meg a Gearboxéknak is lett volna idejük és pénzük normálisabb motort alárakni,fura,hogy a Border is az ő művük,csak az szép,10x ilyen hosszú,tartalmas,hangulatos,pedig az is fps és az még ráadásul egyedi rajzfilmes jellegű rajzolt grafikát kapott.
Mindegy,én idén TUTI nem adok pénzt már semmiért,esetleg a CoD-ért,elég volt ennyi cumi,pedig van sok játékom,de ilyen szennyeket,amik idén jöttek...
Duke-ból meg marad a régi.De azért végigviszem ezt is,nem tudok vele mit csinálni,eladni se,hogy ***janak le.EZ tipikusan AZ a játék,amit eladnék,GYORSAN,ebből elég a 70ft-os is,főleg ezzel a multival.Bár hogy nincs szeró,lehet ahhoz sem kell eredeti...ami még a régit naggyá tette,a mod,emiatt itt már eleve kilőve úgyis,ezt a játékot el kell felejteni,és el is fogják,az is,aki most isteníti,de szerintem az is csak bemagyarázza,hogy jóóó ez meg minden,de ezt nem viszi 2x végig senki.A régi minden sp-mp pályáját betéve tudtam-tudom a mai napig,titkos helyek,fegyverek,stb...hát ez meg polcos lesz.Bár lehet Duke-osan s....et kéne vele törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gamepad
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest