- Akciókamerák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BandiHUN #549 üzenetére
Túl nagyok az elvárásaid én nem csalódtam a foreverben mert tudtam hogy ue2 módosított változata lesz és nem lesz éppen egy crysis verő grafika nem ezért vártam. Az átlag fps játékoknál így is jóval többet nyújt és hosszabb is mint egy cod. A szellemváros pályán nekem is feltűnt hogy nagyon üresek a fa házikók de ez van én a hangulata miatt vártam minden nehézségi fokozaton kiakasztom legalább 4x.
Nem véletlenül van angolba most top 1-es eladáson a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest