- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A botrányos fejlesztésű Duke Nukem Forevert a 3D Realmstől a Gearbox (Borderlands) vette át, a játék pedig 200 június 10.-én jelent meg. Egyszerre mindhárom platformon/PC, Xbox, Ps3. A játékban van többjátékos mód, visszatérő fegyverek garmadája, sok humor és millió interaktív geg, azaz nagyjából minden, ami miatt a Duke Nukem 3D anno sikert aratott. A DNF-ből demó is megjelent. Noha ezzel a címmel kapcsolatban hajlamosak vagyunk a szkepticizmusra, a 2010-es PAX kiállításon bárki kipróbálhatta a játékot, ezzel gyakorlatilag megvásárolva a bizalmunkat. Hajrá Gearbox, szorítunk!
3 DLC elérhető a játékhoz,amit az Xbox live, playstation network és a steam rendszerén keresztül tölthetünk le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Teljesen igazad van, de maga a látvány szerintem nagyon jó lett, még ma is elszórakozom vele néha, mert habár az AI buta, tényleg szkriptek sorozata, de a hangulat kárpótol.
Az Alienes játékoktól szitén ezt várnám, de a AVP 2010 nagy csalódás lett, pont a para hiányzott, nem volt elég sötét, nekem.
A DUKE más, ott nem feltétlen a para a lényeg, itt inkább komikusan kellene durvulni és beszarni. De ez valahogy a 2 demópálya alatt nagyon elsikkadt. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz majd más a teljes verzió, de kétlem, hogy 10e ft körüli összeget (mennyibe fog kerülni, gondolom ez az összeg nem rossz tipp
) sokaknak megér. Habár a név nagyon húzós, de van egy olyan sejtésem, hogy sok mérgelődés lesz odahaza.
Come get some!!!!!!
-
AtHoS
nagyúr
A Doom3-at számomra az tette unalmassá, hogy egyrészt túlságosan erőltették a sötétséget ill. egy kaptafára scriptelték a monsztákat.
A harmadik sarok után, ha előtted megjelent egy, már automatikusan fordultál is hátra leszedni azt amelyiket mögéd pakolta be.Mondjuk én nem kedvelem a horror filmeket sem, lehet ezért nem fogott meg az a játék sem.
Mondjuk egyik haverom akkor játszott Doom3-mal utoljára, mikor egyik este 10..11 magasságában fejhallgatóval nyomulva már játszott vele vagy fél órája sejtelmes lámpafény mellett a szobában, mikor jött egy szép kis áramingadozás.
Na azóta sem láttam olyan gyorsan forgószékből kiugró embert
-
depmod
aktív tag
Kipróbáltam a demót én is. Sokan írtátok, hogy már régi a dolog, de ennyire??? Ha meg tudják, hogy ennél jobb lesz az igazi release, akkor meg minek adják ki, hogy elmenjen a kedvem?
Sajnálom a dolgot, a Cyclops-ig jópofa a játék, de ami utána jön, az szerintem kritikán aluli. City Interactive szint, néha Duke bemorgással, de általánosságban véve teljesen egyetértek Vistaboy-jal, ennél bizony többet érdemelne a cím, szerintem. Egy Crysis2 után a demot végigjátszva az a véleményem, hogy ez nagy csalódás, számomra legalábbis.
-
MageRG
addikt
Nem szeretnék beállni a fikatáborba, de van pár dolog ami aggaszt a demó alapján:
- visszatöltődő életerő (miért? Akkor már legyen olyan, mint a Manhattan Projectben)
- csak két fegyvert lehet vinni (Duke van akkora király, hogy elbírjon egy tucatot)
- rugdosni nem lehet?
- csőjáték fíling (a véglegesben változhat)Azért várjuk ki a végét.
-
$p@rr0w
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
remington2 #290 üzenetére
sztem nem az új generáció kedvéért csinálták meg 12 év után
persze biztos kötöttek kompromisszumokat, hogy jobban fogyjon a cucc.. és bízom benne h megtalálták az arany közép utat - és ehhez hasonló cucc nem nagyon van a piacon
ami hosszú életűvé tesz egy játékot az a multi, cooperative játékmenet... sztem ez nem is egy tipikusan multira kihegyezett játék, annyi a szerepe h aki játszik vele érezze jól magát, nevessen a poénokon, és legyen Duke
általában a többség szereti lehúzni a régi játékok folytatását, doom 3 - ne felejtsük el milyenek voltak a régi részek, miként lehetne egy remake-t csinálni azok mintájára.. biztos nem egy Spielberg film forgatókönyvvel nyakon öntve - azért sem tudnak normális film adoptációkat csinálni belőlük
másik probléma ilyenkor h csöppet drágák a szoftverek, ha fele ennyibe kerülnének, 3-4 ezerbe, akkor nem lenne kérdés a megvétel sokaknál, mivel nem kis összegről beszélünk marad a megfontolt válogatás a korongok között... így ami kevésbé nagy cím az bizony a polcon marad, és vagy torrent csúfos sorsa vár rá
szummázva bízom abban h egy az oldscool shooter nem ég be
-
remington2
senior tag
Ez a játék lesz 2011 legnagyobb bukása szerintem. Az új játékos-generációk magasról sz*rnak rá, hiszen egy CoDhoz, vagy egy sokrészes, felfuttatott szupercucchoz (ME egy példának) képest lepkefing a hikomatos Duke papa, és a pisálós / nőalázós poénokat meg már Eddy Murhpy mind előtte a Dagadt vagyok és fingok 14-ben, nem mindenkinek jön be az a fajta "humor". A régi rajongók meg nincsenek elegen ahhoz, hogy megfelelő eladást generáljanak, és ha az egész nem lenne elég, a várakozások gigantikusak. Kár volt ennyit várni, ezt a gagyit szénné fogják gyepálni.
szerk: nagyon remélem ráadásul, hogy a gearboxot (akik befejezték, és egyáltalán kiadták) nem fogja magával húzni egy a nyomorék gyukika.
-
megabe
tag
Sztem meg a demo alapján nem kell ítélkezni, majd ha a teljes játék sem lesz nyerő, akkor lehet...
Ez kb. olyan mint a filmeknél a bemutató, attól, hogy jó, még nem következik hogy a film egésze is az lesz, és ugyanez igaz fordítva is!Így legalább kellemesen csalódhatsz a teljes játékban!
-
Źşë'
addikt
válasz
lordjancso #287 üzenetére
tényleg nem mai csirke a demo
még szemet is szúrt hogy a tükörben 0 az anim, remélem a teljesben nem lesz az
-
lordjancso
senior tag
válasz
Vistaboy #286 üzenetére
Egyébként meg volt egy videó tavaly októberben. Érdemes megnézni.
Ezért sem vonnék le nagy következtetéseket a demoból, mert ezt már több mint fél éve bemutatták, ergo kész volt ez a verzió. Ráfogták hogy ez lesz a demo a kiadás előtt és kész.
Utána még jó ideig fejlesztették a játékot, mivel az aranylemez kb 3 hete van csak kész.
Azt mondom, várjunk még az elhamarkodott véleményekkel 10 napot, vagy mennyit. -
Vistaboy
veterán
Igazság szerint én sem tudom pontosan, hogy miért nem tetszik. Simán szar. Vártam már én is a játékot, erre a demó pofán csapott, végig sem tudtam vinni, mert meguntam a kocsis rész után.
Amivel pedig még öt percig sem tudok játszani, az nálam felejtős, akár Duke, akár más.
Viszont igaz, hogy egy rövid - elcseszett - demó nem a legreálisabb alap, de a Dragon Age 2 után (Ahol már a demónál észlelhető volt, hogy ez nem az lesz, amire vártam, mégis megvettem, mert hát mégis csak Dragon Age 2. Pofára is estem.
), szóval inkább várnék egy kicsit, ÉS HA Zsoccc megkér, hogy írjak róla tesztet, ÉS HA ehhez tud szerezni nekem egy tesztpéldányt, ÉS HA akkor azt mondom, okés, akkor talán visszavonom, hogy szerintem egy rossz játék lett a DNF.
-
Sonja
nagyúr
-
Źşë'
addikt
jaja, kivégezted a főbosst, kiderül h ezt a játékot (amiben te vagy a főszereplő - micsoda egoboost
) konzolon toltad, lerakod a gamepadot és ott a 2 suna
asszem ebbe a demóba sok poén került bele, a hosszúságához mérve : ) és ha valóban 16 óra lesz a játékidő sztem nem lesz egy cod "nagyobb volt a füstje mint a lángja" színvonal azzal a maga 4-5 órájával
(#279) KKaresz45 de tudod miért tette ki nem?
azért mert több mint 12 évig készült a gém
és te azt mondod h gyorsan összecsapták?
(#272) Vistaboy itt még azt mondod h hiányzik belőle a Duke hangulat
(#275) Vistaboy itt meg hogy nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy nincsenek benne újítások - sztem totál magad ellen beszélszannak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből - azt is mondtad h rövid a demo, így hát nehéz levonni belőle mindenféle következtetéseket, szerintem igazából nem is tudod hogy neked miért nem tetszik a játék. Nem akarok senkit sem befolyásolni, de sokan ahhoz hasonlítják ezt a játékot mint ami a mostani '11 szintet megütné. Ne azért szeressük vagy épp ne szeressük, mert ez egy új cím a többszáz között, hanem azért szeressük mert ez Duke! Mikor a disznókat rakétavetővel szeded szét na az az igazi zúzás, és még Duke tetszését is elnyeri egy beszólás erejéig
(#281) lordjancso tökéletesen egyet értek!
-
lordjancso
senior tag
válasz
Vistaboy #275 üzenetére
Szerintem te sem tudod egészen hogy mit akarsz.
De, hogy ne legyen off:
Szerintem minden megvan a demoban, ami elvárás volt a játéktól.
Hentelés, malacok, ufók, nők (és nem csak pixeles melleket kaptunk, hanem "pajzán" és mégis poénos jeleneteket).
A grafika jó és ötlettelennek sem nevezném.
Pl a focizás a szörny szemgolyójával szerintem eléggé ott volt, és biztos lesz még jópár hasonló érdekes dolog a játékban.(Az meg hogy nem írsz róla cikket, elég szomorú szerintem. Duke Nukemről van szó ember.
)
-
Źşë'
addikt
hát a demoból sok minden nem derül ki, elég rövid, de poénos.... sztem itt sokan egy komoly alkotást várnak, de ez nem arról híres h életszagú legyen. közel sem, sztem a demónak szánt szösszenet azért élvezhető, és az elején úgy éreztem magamat mint aki megváltja a világot a djúk zenéjét hallgatva
-
Vistaboy
veterán
A fejlesztők megváltozhattak, de akik annak idején játszottak Duke-kal, azoknak az elvárásaival szerintem még ők is tisztában lehettek.
MOD: Nem a régi poénok zavarnak, hanem hogy semmi új nincs benne. Annak idején ki nem fogytak a jobbnál jobb ötletekből, manapság már csak a "csőshooter" effekt létezik. De ebbe ne menjünk bele. Valaki kipróbálja, bejön neki és rendeli a játékot. Én kipróbáltam, nem jött be, mondom le az előrendelést. Ennyi. Az okokat meg hagyjuk.
-
Jakesz
addikt
válasz
Vistaboy #272 üzenetére
Komolyan azt gondoltad, hogy 14 év elteltével ugyanaz a hangulat fog átütni, mint anno? Ennyi idő alatt a te elvárásaid is megváltoztak, a fejlesztőké is megváltozott, akiknek ráadásul semmi közük az eredeti Duke-hoz.
A "MOD" részlegedben viszont furcsállom, hogy zavarnak a poénok, amik megmaradtak az eredeti játékból. Előtte pont az volt a bajod, hogy elveszett a régi Duke feelingje. Legalább ezt megtartották és akkor ez sem jó? A Duke, az Duke is marad, akit a nőkön és disznóvágáson kívül más semmi nem érdekel. Ez így jó, hogy a stílusába nem matattak bele. -
Vistaboy
veterán
válasz
KKaresz45 #271 üzenetére
Maga az egész.
SPOILER!
Addig még rendben van, hogy az első pár percben az emlékezetes amerikai focistadion jelenetben kell lenyomni Devastatorral a Cycloid-ot, de utána...
SPOILER vége.
Egyszerűen hiányzik belőle a Duke Nukem hangulat. Egy szimpla lövöldözős játék, amit Duke nevével akarnak eladni, és sikerülni is fog nekik, mert a demót nem próbálhatta ki mindenki, egy videó alapján pedig nem tudod megmondani, hogy milyen.
MOD: Lényegében arról van szó, hogy aki annak idején játszott a Duke Nukem 3D-vel, az már ismerni fogja valamennyi poént. Aki még nem ismeri Duke-ot, az esetleg viccesnek találja ezeket, és jól szórakozhat majd.
-
polonic
félisten
válasz
Vistaboy #267 üzenetére
Hu, láttam már ezt a problémát a steam topikban valakinél. De nem tudom, mi volt a megoldás. Nézz be oda.
Egyébként meg szerintem nagyon is jó a steam. Szinte minden játékom ott van, pár dobozos van csak.
Bizony, majd a játékhoz is kell ez. Meg kell szeretned, de úgyis meg fogod majd.
-
Vistaboy
veterán
Srácok, kellene egy kis segítség Steam ügyben. Eddig még nem telepítettem, mert hát én úgy szeretek egy játékot, hogy doboz, onnan install, majd play.
De most a DNF demó miatt fel kellett tennem, csakhogy nem tudom letölteni, mert ez a szar... (elnézést, de utálom az ilyen keretprogramokat, mi a fenéért nem lehet szimplán letölteni és telepíteni, mi a f***-ért kell... á, hagyjuk.)
...a lényeg: Hol a picsában állíthatom be, hogy ne 0MB szabad helyet lásson a merevlemezemen ez a szar? (Bocs, mostantól nekem a Steam = Szar). Remélem a játékhoz már nem fog kelleni ez a szar - pedig de -, ááá, meg fogok őrülni.
Valaki, pls, help. Már kerestem, de ebben a csicsás szarban pont ezt nem találom a beállítások között.
MOD: Direkt a D-re raktam, mert tudom, hogy a saját könyvtárába tölti le a cuccokat, azon meg van 200 GB szabad hely. Akkor meg miért nyavalyog nekem itt ez a szar?
-
-
kovsol
titán
demo arra jó volt hogy rájöjjek ez nekem nagyon nem tetszik
-
polonic
félisten
Igen steames lesz, oda kell beregisztrálni.
(#259) kovsol
Akkor nem jól írták ki a weblapra.
----------
Nagyon beteg a játék. Olyan szöveg van benne, majd meglátjátok.
Csak azt nem tudom, hogy az inteles gépemhez minek teszi fel az amd dual core optimizert. . .
Amúgy meg: Hail to the King, Baby!
-
Pala
veterán
válasz
Balika23hun #260 üzenetére
Addig nincs semmi baj, amíg ki lehet kapcsolni.
-
Balika23hun
aktív tag
NA felraktam a demo-t, sajna kipróbálni nem tudom mert megyek a dolgozóba de azért belenéztem a menü-be és a beállításoknál egyből szemet szúrt az Aim Assist.Az sejthető volt hogy konzol portot kapunk de azért ilyen látványosan nem kéne rá emlékeztetni főleg egy olyan játéknál ahol sehol se voltak még a komolyabb konzolok amikor megjelent.
-
Serpiko
addikt
Milyen a demo? Srácok illetve lányok beszámolót kérek köszönöm.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Sajnos mostantól 3 napig nem leszek otthon, illetve steam közelben, de kiváncsi vagyok nagyon a következő dologra:
A Borderlands-osok csak a GOTY verzióra kaptak First Access club-ot, vagy valami "gyengébbre" is? Nekem csak az alap és a knoxx van meg, de rémlik, hogy valamilyen serial-t feldob a játék indításánál egy üzenet ablakban. Arra sajnos nem emlékszem, hogy milyen serial... esetleg ezt böngészőből meg lehet valahogy nézni, vagy ehhez mindenképp kliens kell?
Levelet értesítést nem kaptam arról, hogy FAC tag lennék. Ehhez kellett ezt a bizonyos kulcsot regisztrálni, vagy ez valami teljesen más történet?
-
Jakesz
addikt
Nagyon király lett a demo.
-
Źşë'
addikt
hogyan tudom steamből előcsalni a first access kódomat?
-
Ryder62
őstag
válasz
errorcode06 #247 üzenetére
12 év múlva
-
errorcode06
őstag
-
Serpiko
addikt
Mi az, hogy kreditet adnak nem pénz ilyen nincs. Azért a vásárlási feltételeket megnéznem a helyedben. Ha nekem nem jön meg a termék amit rendeltem akkor, ha beleegyezek adhatnak kereditet, ha a pénzt akarom akkor azt kell adniuk. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a vásárlási feltételeket. Meg van az úgynevezett elállási jog is, de ezt most nincs kedvem kifejteni.
Na mindegy egyszó mint száz bízzunk benne,hogy megérkezik a DUKE és nem megy el máshová.
-
polonic
félisten
Leírthattam volna, hogy miért írom ezt, mert abból nem tudja senki.
Régebben rendeltem a zavviról (egy angol oldal, nagyon korrekt árakkal) bioshock 2 collectors edition 7 ezer ft-ért. Ez nem jött meg, valószínű a posta lenyúlta. Aztán visszaadták az árát, de credit formájában. Ez azt jelenti, hogy náluk tudom elkölteni, ebből a pénztből rendeltem meg a duke-ot. Erre írtam azt, hogy remélem most megérkezik.
-
polonic
félisten
Nagyon jó, ezt szeretem!
Remélem nem nyúlja le az a retek posta. -
polonic
félisten
A steamworks támogatás ugye azt is jelenti, hogy steamen kell aktiválni a játékot?
-
Vistaboy
veterán
válasz
errorcode06 #233 üzenetére
Hát ez így szokott lenni, én is minden nap nézem az előrendelési lehetőségeket, mert ezek a gyűjtői kiadások gyorsan elfogynak.
-
Vistaboy
veterán
válasz
errorcode06 #230 üzenetére
Ja, szerintem is, mert például az árcsökkentést is csak úgy tudják megoldani. Az ajándék DLC-ket is mindenhol adják hozzá, például a GameStarnál is, és ugyanúgy 7.990.- lesz a játék, mint a CD Galaxisnál:
-
polonic
félisten
válasz
errorcode06 #230 üzenetére
Ez a forgalmazótól függ, szerintem
Egyébként az oldalon oda van írva, hogy "a játék megvásárlásakor várható, a játék mellé: . . . "
Csökkent az ára is cdg-nél. -
-
ooooobi
senior tag
ez a mail 1 órája jött, lehet 15.én itt a demo?
Hello First Access Member!
Thank you again for pre-order Duke Nukem Forever and/or purchasing Borderlands Game of the Year Edition to become a First Access Member! Please help us obtain the most accurate up to date information for your First Access profile.
Please follow the link below and re-confirm your preferred platform of choice for the Duke Nukem Forever demo. You will need to confirm your information by Sunday May 15, 2011. http://www.dukenukemforever.com/access/
Users that currently live in a territory where the demo may not be supported on console will automatically be defaulted to the PC Steam option*.
Thanks again for your help and cooperation,
Gearbox Software*Platform availability and eligibility is subject to local laws and regulations.
-
lavorka
aktív tag
Steamen ott van már elővételben
Ezt is megértük... -
oneiros
tag
Egy kis infó a DNF motorjáról, ebben benne vannak a motorváltások is.
Eddig sokan azt hitték, hogy egy erősen módosított Unreal Engine 2-vel készül. De ami most következi, az már vicc.Duke Nukem Forever 3D Realms / Gearbox Software TBA 2011 Build 613
Duke Nukem Forever is NOT using Unreal Engine 2. It's still a based on heavily modified Unreal Engine 1 build 613, which supports Hardware Brush with Static Meshes, Height Field Terrain etc.
DNF developed history:
early 1997: 3D Realms, started the DNF project with their own PREY engine.
summer 1997: changed to id Software's QUAKE 1 engine.
winter 1997: upgraded to id Software's QUAKE 2 engine.
E3 1998: Released on QUAKE 2 engine based DNF at E3.
summer 1998: changed to Epic Games' UNREAL engine.
autumn 1999: upgraded to the Epic Games' UNREAL TOURNAMENT engine.
summer 2001: they have written a tremendous amount of their own rendering system.
summer 2002: updated to the Unreal Engine 1 build 613 stuff such as HARDWARE BRUSH WITH STATIC MESHES, HEIGHT FIELD TERRAIN and more.
winter 2003: they have a 100% REWRITTEN RENDERING CODE and PHYSICS ENGINE, GAMEPLAY TRIGGER SYSTEM, AI SYSTEM, SOUND SYSTEM a.s.o.
spring 2005: included MEQON Physics Engine.
late 2005: once again 100% REWRITTEN RENDERING CODE.Currently DNF engine Spec
massive heavily modified Unreal Engine 1 build 613
uses a Unreal Engine 1 Core System Technology
uses a Unreal Engine 1 Based Framework
uses a Unreal Engine 1 Based Trigger System
uses a Unreal Engine 1 build 613 techniques such as Static Meshes
heavily modified Unreal Engine 1 based UnrealEd 2.0 called the DukeEd
3D Realms own Rendering engine, Sound engine, Gameplay trigger system, AI system
Meqon Physics Engine
uses a Unreal Engine 1 Based UnrealScript Programming Language
Unreal Engine 1 build 613 based Network EngineForrás:UnrealWiki
Tehát az Unreal Engine 1 613-as verziójára épül, de kb a motort annyira megváltoztatták, mint Michael Jacksont a plasztikai műtétek.
Összehasonlításképp erre a verzióra épül a 2002-ben kiadott Mobile Forces is.Ne legyen félrértés, nem akarom grafikailag fikázni a gammát, amúgy is a játékélmény lesz a lényeg, sőt egészen hihetetlen mit tudtak kihozni egy 13 éves motorból.
Most már csak az a kérdés milyen vas kell alá. -
kpal
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Findzs
addikt
mi van már a demóval ?
nincs hír a megjelenéséről ? -
alien_
őstag
Itt egy combos cikk a Wired -től:
Learn to Let Go: How Success Killed Duke Nukem -
alien_
őstag
-
Gergello
addikt
válasz
skeleton91 #209 üzenetére
Jobb ez így.
-
skeleton91
tag
Hát tényleg FOREVER.
Pedig már régóta vártam.Sajna ennek is annyi.
Azért kár érte.
-
joshua7
veterán
Nesze neked.
[Tönkrement a 3D Realms, oda a Duke Forever] -
gézu
őstag
[link] A DNF bejelentés 12. szülinapja is megvolt, várjuk szeretettel
-
Sonja
nagyúr
Kijött, KATT!
-
alien_
őstag
Most a Fear2 után a Resident Evil 5-re cuppant rá Broussard. Bahh.
-
Gergello
addikt
Nem a DNF-hez kapcsolódik, de: duke nukem high resolution pack
Én felraktam, nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged