Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
"Nekem a BF 40-50%-nál KEZDŐDIK. (tehát inkább 60-70%) "
Végignéztem vagy 100 bolt BF akcióját, volt pár érdekesebb monitor ajánlat, de összesen egy darab MSI monitor volt, amire kemény real 40% engedmény volt. Szóval igen.
Mikor pár éve ránéztem egy londoni webshopra, ott az akció előtt bő héttel ismertek voltak a BF árak, ott az akkor 210.000 Ft körüli Canon kamerát 70.000 forint körüli áron adták, nyilván GBP-ben. De itthon valami a hazai műszaki nagykerekekkel nem stimmel. Anno német vagy cseh nagykerből egy csomó cuccot (igaz egyik sem fő hardver) ilyen feléért lehetett megvenni, mint itthoniból. Például bármilyen Thermaltake cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fekete Péntek akciói mellett komponensek, beviteli eszközök és monitorok kerültek be heti összeállításunkba.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest