- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
ami neked ebből fontos lehet az a dual / single channel dolog, amire amd-s platformon nvidia nforce2 ultrás vagy via kt880 chipsetes alaplapok képesek. ez abból áll hogy a két sima 64bites memóriamodult egy 128bitesnek olvassa, ami által a vizből veszi ki a zoxigént, teccikérteni? szóval ez egy jó dolog, kellemes kis sebességnövekedést lehet vele elérni, de a részleteket nem tudnám elmagyarázni, mert azt én se nagyon értem, hülyeséget meg nem akarok írni. P4 platformra is van vmi ilyesmi, de abban nagyon nem vagyok otthon.
ha jól emlékszem a ''sima'' ddr-ramok unbuffered jelzővel rendelkeznek, az ecc meg vmiféle hibajavitó eljárás, ami szintén nincs a hétköznapi ramokon. ez utóbbi kettő egy mezei felhasználónak tök érdektelen, mert pl szerverek használnak ilyet, méreg drága és nem is lehet minden alaplapba belerakni. illetve belelehet csak nem ismeri fel asszem. remélem segítettem, de ha mégsem biztos jön valaki mingyár és kijavít hog nem is így hanem úgy van ez meg az :)
bájdövéj, ez talán segít:
[L]http://tomshardware.hu/mainboard/04q1/040119/index.html[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest