- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
ami neked ebből fontos lehet az a dual / single channel dolog, amire amd-s platformon nvidia nforce2 ultrás vagy via kt880 chipsetes alaplapok képesek. ez abból áll hogy a két sima 64bites memóriamodult egy 128bitesnek olvassa, ami által a vizből veszi ki a zoxigént, teccikérteni? szóval ez egy jó dolog, kellemes kis sebességnövekedést lehet vele elérni, de a részleteket nem tudnám elmagyarázni, mert azt én se nagyon értem, hülyeséget meg nem akarok írni. P4 platformra is van vmi ilyesmi, de abban nagyon nem vagyok otthon.
ha jól emlékszem a ''sima'' ddr-ramok unbuffered jelzővel rendelkeznek, az ecc meg vmiféle hibajavitó eljárás, ami szintén nincs a hétköznapi ramokon. ez utóbbi kettő egy mezei felhasználónak tök érdektelen, mert pl szerverek használnak ilyet, méreg drága és nem is lehet minden alaplapba belerakni. illetve belelehet csak nem ismeri fel asszem. remélem segítettem, de ha mégsem biztos jön valaki mingyár és kijavít hog nem is így hanem úgy van ez meg az :)
bájdövéj, ez talán segít:
[L]http://tomshardware.hu/mainboard/04q1/040119/index.html[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Filmvilág
- Nem lesznek forróbbak az új asztali Intel CPU-k, csak pontosabban mérnek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Házimozi belépő szinten
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest