Aktív témák
-
arpadka
csendes tag
lassan nekiszaladok fejjel a falnak, a ChrisTv-el lett hang- nem tudom mitol- viszont kb 5 perc utan lefagy a kep, a hang megy tovabb es semmit nem lehet kezdeni, csak reset
-
Lortech
addikt
Nekem volt olyan tunerem is mint a tied, csak nem ultra változat. Ugyan eltöltöttem vele pár percet, de működött a hang dscalerrel is. Most már másik tuner van, azzal ChrisTV-t használok. Lite változat ingyenes, de ezzel nem lehet felvenni. Általános tanácsként mondanám, hogy windowsban a hangerőszabályzónál a felvétel fülön jelöld ki a megfelelő bemenetet -gondolom line-in-re kötötted- és a hangerőt is húzd fel természetesen.
ChrisTV-ben is be kell állítani a megfelelő bemenetet, hangerőt, ez a program futtatásakor felülbírálja a windows beállításait. ChrisTV-hez BTwincap drivert használok: Bővebben: link -
arpadka
csendes tag
50 Ezerszer átnéztem a DScaler-t legyalultam minden mltimédiás progit a gépről, a driverek frissek (már amennyire lehetnek) - HANG-ot mégsem ad
Mi a fene baja lehet ?? -
arpadka
csendes tag
Köszi szépen Balinov.
Driver probléma nem lehet ?
[Szerkesztve] -
arpadka
csendes tag
Na lett hang a Cristv-vel ,de csak ugy magatol, fogalmam nincs, hogy mi a fene befolyasolja az egeszet.
Van 5lete valakinek ?? -
arpadka
csendes tag
ChrisTv- nincs hang- ezek szerint egyébbel van a gond. Talaán illesztőprogram probléma.
Amugy a CrisTv is fizetos ;) -
arpadka
csendes tag
Megint nincs hang
Pedig csak ujrainditottam a gepet
Nem ertem. Van mas DScaler tipusu progi??? -
arpadka
csendes tag
Most következik a távkütyü probléma
-
arpadka
csendes tag
VAN HANG
Köszi szépen s segítséget
-
arpadka
csendes tag
De igen Ace-m van feltéve és Ac`97 beépített hangkártya. Lehet esetleg driver probléma is ?????
-
Balinov
titán
Üdv,
multimédiával kapcsolatos érdekes hibajelenségek okozója gyakran az ace/nimo/klite codecpakk. Nem véletlen az van fenn neked? Nem láttam erre utalást a topikba,csak azér kérdem. -
arpadka
csendes tag
Újdonság, megvan a DScaler 4.1.12, kb. 3 percre bejött a hang, azután megint elnémúlt. Így van tippetek, hogy mi lehet a gond ??? HELP
-
Balinov
titán
-
arpadka
csendes tag
jah, a regebbiek fel sem ismerik a tunert 100% alekosan
-
arpadka
csendes tag
A Settings-ben van egy ilyen opcio, bar nem valtoztat semmit
lehet hogy sz@r Dscalerem van???????? 4.1.11 verzio a legujabb amit talaltam, de ugy veszem eszre, hogy hianyzik a menubol par dolog pl. Audio Input
te milyet hasznalsz??? es honnan toltsem le?? -
arpadka
csendes tag
Koszi a reagalast, szerintem már mindent kipróbáltam. A Sistem`s Mixer-t be kell tenni, hogy hasznalja??
-
arpadka
csendes tag
Nem hiszem, hogy senki sem tud semmit ezzel kapcsolatban
PLS
-
arpadka
csendes tag
Nem hiszem, hogy senki sem tud semmit ezzel kapcsolatban
PLS
-
arpadka
csendes tag
Senki semmit???
HELP
-
arpadka
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék hangot kicsikarni az említett felállításból?? - PixelView Play Tv Pro Ultra tuner - DScaler progi- Lassan már kotyognak a szemeim addig próbálgattam. Köszike
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest