- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilla23
csendes tag
válasz
Arvernia123
üzenetére
Nem tudom mennyire aktuális még a problémád, de igen lehet. Én most lőttem be a pinnacle pctv pro-mat, mert a win7 64 bit már nem támogatja driver ügyileg. A lényeg, hogy a 4.2.2-es dscaler simán felismerte csak annyi, hogy a tunernél nem az alapértelmezett MT2032-est hagyd hanem a MT2050[PAL]-t válaszd.
Ezután ha nem lenne semmi csak zöld hiába lőtted be jól a csatorna frekit, akkor próbálgasd újraindítani windowst. Ja és persze rendszergazdai módban fusson mind a telepítés mind a program. Sőt az se árt ha mondjuk a c:/Dscaler helyre teszed nem a Program Files(x86) közé. Meg én letöltöttem egy driver signature enforcement nevezetű progit amivel test módba tudtam kapcsolni a windowst. Nekem utána lett jó. Gondolom elfogadta a drivert, de lehet semmi köze hozzá. Audiot meg line-in-re kell kötni hátul és bekapcsolni az audio kezelőben.
Én inkább azt kérdezném, hogy Direct3d felület miért olyan rossz? Pixeles inkább meg mintha szellemképes is lenne. Nincs valami beálítás, hogy olyan tiszta legyen, mint az overlay?
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Telekom mobilszolgáltatások
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest