Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Siriusb #198 üzenetére

Hmm, már értem. Most hirtelen nem jut eszembe ellenérv. :DDD
    Viszont kipróbálhatnál erre is egy modult, ezt: Node Title.
    Ezt még nem próbáltam, de elvileg ez is csak megjelenítéskor változtat a címen:
    "The difference with this module is mainly in functionality. Automatic Nodetitles hides the actual title field from the node creation form and let you configure a default title that will be stored as the actual node title in the database. This module does not change the actual title of the node, it just lets you modify the display of a node title when you view it."

Szerk.:

Egyébként azt el tudod esetleg mondani, mi az alkalmazási terület, ami miatt ez szükséges, amit csinálsz? Csak hogy jobban értsem.
    Elmondok egy saját példát, ahol szükségem volt az Automatic Nodetitles-re: júzerek feltölthetik Youtube-videók linkjeit, én pedig nem akarom, hogy a címet manuálisan adják meg, hanem egy PHP pattern segítségével (igen, sajnos itt még használom a PHP filtert, itt még nem alkalmaztam hookot) kiszedem Youtube-ról a videó ott tárolt címét, majd ezt adom meg a node címének. Tehát a cím automatikusan generálódik a Youtube-os cím alapján.
    Nálad mi az alkalmazás módja?
    Csakis egyszer adható meg a node-nak cím? Utána azt már nem is lehet változtatni többé?
    Ha jól értem, egyszer megvan a node title, ezt a felhasználó nem látja, az csak belső használatra kell, ők egy mező tartalmát látják csak. De a mező tartalmát ők adják meg? Azt tudják módosítani?
    Azért kérdezem megint, mert a kerülő megoldást keresem: tehát pl. hogy nem elég-e, ha épp az általad látott cím tárolódik mezőértékként, csak az admin-oldalakon kell kiszedni a megfelelő címet, és akkor kisebb szívás, tehát a felhasználók a "rendes" node title-t látják.

Új hozzászólás Aktív témák