Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
supercow
őstag
jó lenne, mert akkor elvileg saját hálózatot üzemeltetünk, nem kell senkinek fizetni érte, csak ha kifelé a ''normál'' internet felé akarsz menni. Vagyis saját web, quake, prohardver-tükör :) szerverekkel a Matávtól és másoktól teljesen függetlenül lehetne egymással kommunikálni. A technikai megvalósítás körülményesebb, mert ahhoz, hogy ne kelljen HIF engedélyt kérni gyengébb adó-vevőkkel kell dolgozni, így viszont relatív sűrűn kell belakni a környéket, hogy minden gép legalább egy másik gépet ''lásson''.
Ehhez kellene összeszedni és kiolvasni a wlan topológiát, WEP biztonságot és egyéb dolgokat boncolgató dokumentációt. Ha megvan egy kb. hatókör számolás (hivatalosan beltéren 100m, szabadban 400-450 kártyától függően, bár ezt barkácsolt antennával erősítés nélkül sztem lehet növelni), akkor meg lehet állapítani hogy érdemes elkezdeni az egészet vagy nem.
Én az ebay-en láttam D-Link DWL520 wlan PCI kártyát külső antenna csatlakozóval (mert az kell) 10-50 USD között, ami itthon 2500-13000 Ft. között lenne, itthon 60e körül adják a boltokban a hasonlókat :D
Aktív témák
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Fotó állvány eladó
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest