Hirdetés
- Autós kamerák
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
Markizmark #64203 üzenetére
Elvileg ha sokáig tároljuk akkor 3,8V-on kell lenni (kb.) . Elmondásod alapján kb. annyi lehetett tehát az biztos nem lehet a gond. Meg az akkuknak kell egy pár töltés mire "visszanyerik az erejüket", ha sokáig nem volt használva. Ezt a h8 mini akkuinál vettem észre, de lehet csak beképzeltem
bugs 3 még nem lett elővéve, habár télen megreptettem 0 fok körül, de amúgy azt kivéve nem használtam télen így lehet majd most ha előveszem, nem tudja majd a 15perc kürülit.
Tehát én is megpróbálnék egy prop cserét, hogy úgy mi a helyzet.
Amúgy a 3 ágú propokkal milyen lett a gép viselkedése?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Külpolitika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest