Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker #58758 üzenetére
Azt még én sem tudom, de ennyiért valamire csak jó lesz.
Más:
Crazybee f3 fc-t ismeri valaki?
A benne lévő 4in1 esc érdekelne, hogy mennyire bírja?
Nézegettem a Snapper-es videóimat és bőven 6A fölött eszik, ha odalépek neki. De azt írják róla 5A max.6A 3mp-ig. Ami elég kevés, lévén igyekszem 70-80%-ban csőgázon haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest